16.07.2019 г., 9:39 ч.

Жени и вино 

  Поезия » Любовна
197 0 3

Жени и вино, вино и жени
възкликнал бе един поет щастливо!
Без тях и виното ще ни горчи,
а с тях ще бъде още по-пенливо!

И днес така е както и преди.
Историята толкова е стара.
Жени и вино! Вино и жени!
Това отколе вече се повтаря.

Жената е най-хубавият блян!
Мечтан, желан, очакван и сънуван!
Жената е като църковен храм!
И за мъжете извор е жадуван!

15.07-2019 г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??