10.10.2017 г., 11:13 ч.

Женички 

  Поезия » Друга
1117 1 1

Нали сте мъже, защо тогава се държите като женички,

обиждате се дори от най-простите безсмислени шегички!!

Като не ви изнася се оттегляне, ах, как само за глупости се впрягате!

 

На един мъж не е присъщо да мрънка и да се обяснява,

той трябва с жената да се съгласява,

защото ако има поне малко прозрение, ще разбере,

че дори думите и да го нервират, тя към него няма лошо намерение.

 

 

Така е, истинският мъж изчезва, факт, който от всички нас се пренебрегва.

Мъжете са по-раздразнителни от нас жените, ах, колко жалко за тях, горките!!!

 

Живеем в напълно женски свят, хленчене и писъци, пак и пак, и пак...

Уж интелигентни и красиви момчета, добре се вписват в ролята,

с извинение да бъдат "пич*та"!!!

 

Искам с думата мъж да свързвам силата, а не слабостта,

искам да чувствам закрила, а не самота ...

Искам просто мъжете да бъдат мъже, жените - жени,

стига със тези размени на ролите ни!!!

© Виктория Тодорова Всички права запазени

П.С. Не се отнася за всички мъже, все още вярвам, че ги има! Мъже, имаме нужда от вас, вашите реплики не вършат работа!!!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??