6.08.2010 г., 15:07 ч.

Жените 

  Поезия » Философска
646 0 0

Всички жени

са красиви, по един или друг начин.

Винаги има нещо

във всяка една от вас.

Усмивка, характерна черта, тайна.

Вие жените сте най-изумителните

създания. Работата на моя живот.

Но после идва утрото. Остава спомен

от преживяното. И осъзнавам,

че вечерта не съм бил толкова

свободен, колкото съм си мислил.

После тя си заминава. И аз съжалявам

за поредната пропусната възможност.

© Някой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??