Всички жени
са красиви, по един или друг начин.
Винаги има нещо
във всяка една от вас.
Усмивка, характерна черта, тайна.
Вие жените сте най-изумителните
създания. Работата на моя живот.
Но после идва утрото. Остава спомен
от преживяното. И осъзнавам,
че вечерта не съм бил толкова
свободен, колкото съм си мислил.
После тя си заминава. И аз съжалявам
за поредната пропусната възможност.
© Някой All rights reserved.