29.11.2016 г., 15:36 ч.

Женска голота 

  Поезия » Любовна
483 0 4

 

 

 

ЖЕНСКА ГОЛГОТА

 

Как искам

да умирам

всяка нощ...

Да плача,

да се смея,

да летя...

Кинжали

нежни –

твоите очи,

пак цялата

да ме пронизват!

Как искам

да умирам...

С теб!

 

А на разсъмване

отново

да възкръсвам!

 

 

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??