27.10.2011 г., 22:36 ч.

Женска карма 

  Поезия » Любовна
874 0 20

Нека давя във бури дъха ти,

бриз със устни-вълни да родя -
Афродита откривам в лика ти,
плодонос щом из теб загнездя...

Фина амфора ласките ваят
в колелото на моите дни,
и  се будим в мечтата за рая
без смокинови листи дори...

и изпиваш най-женската карма -

трепет, вдъхнат от фениксов мах –

щом на огъня с обич повярваш,
вземай всичко - до пепел и прах...

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??