29.03.2016 г., 21:50 ч.

Женска логика 

  Поезия » Хумористична
448 0 1

                       Женска логика

Марийке, моля те слез от копата.

Да, бе да, да ми дигнеш полата,

обещавам ти -  няма - ха на бас,

Ми, то като няма, защо да слизам тогаз!?!

 

                       Времена и нрави

 

Ама, че времена, ама, че нрави

всеки гледа да те " оправи "

всеки гледа да те " прекара "

да нямаш вяра -

дори на средния си пръст

честен кръст!?!

 

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??