1.01.2018 г., 1:51 ч.

Женска логика 

  Поезия » Философска, Оди и поеми
668 1 4

                           

                              /На теб (отново) /

 

Не ме поиска... мисля, разсъждавам,

въртя очи и мигам бързо след това.

Устни свивам, от към сълзи го докарвам,

номерът не минава пред теб... засега.

 

Мисля бързо... дубъл втори,

дантели, вино, ягоди, хайвер,

премрежен поглед, дълги жартиери,

червени устни като гланца на "Порше".

 

"Хайде, мило, тук е толкоз топло,

помогни ми малко с ципът на гърба,

и другият под него все заяжда!"

С ветрило махам, тооо голяма топлина.

 

Учудено ме гледаш повдигнал лява вежда.

"Какво ти стана в тая зима бре, жена!"

Термометър вадиш, вън е два по Целзий.

От къде се стопли, тая полудя!

 

И мисля, мисля, боже помогни ми!

Защо на мен, не разбира ли сега!

Какво обърках! Защо ли не усеща,

че грешни мисли пърхат в моята глава!

 

 

 

 

 

 

© Сиси Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!
  • Прекрасно е Сиси.Лъха на толкова романтика, че се размечтах....Поздравления момиче.
  • Благодаря Марго ЧНГ на всички автори от любимия ми сайт! Желая здраве и нестихващо вдъхновение през новата 2018г. !
  • Сиси.... Много си огнена! Къде го откри това чудо неразбиращо? Не знам да се смея ли, що ли? Много ми хареса! ЧНГ! Желая ти успех с това чудо! Голямо предизвикателство!
Предложения
: ??:??