8.11.2009 г., 1:07 ч.

Женски войни 

  Поезия » Хумористична
644 0 4

                                                     Юлето & Канибал

 

 

            Женски войни

Във твоя смехотворен тъп текст
се гонят куп проклети пепелянки.
Отде да почна сега аз най-напред?
Прочетох го, а ме налегна дрямка.

- Какво разбираш ти от красота?
За нея ти си глуха и саката.
Не ми е ясно кой, къде и как
те е излъгал, че си ти писателка.

- Ще си пиша както аз си знам,
а пък ти, със твойте тъпи маниери,
като мислиш "слабо е това",
по-добро  отивай да намериш!

- Защо ли пък със тебе се разправям -
да нямаш като моя ти талант?!
Махни се с твойте тъпи коментари,
заври си ги... но да не казвам как.

© Юлиана Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??