17.11.2011 г., 5:49 ч.

Жерави 

  Поезия
904 0 3

Летете, жерави в небето,

летете смело в кръгозора,

над планини, реки, морета,

летете в необятните простори.

 

Със вас донасяйте надежда,

утеха в хорските души -

смирени те глава да свеждат,

летете, жерави, безспир.

 

Стигнете края на Земята,

посланици за вечен мир,

макар хартиени, аз вярвам,

че може да променяте съдби.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??