29.08.2006 г., 8:55 ч.

ЖЕРАВИ 

  Поезия
915 0 6
        
                                   ЖЕРАВИ

                                   Бели жерави.
                                   Мисли прокудени.
                                   Красота
                                   върху бели криле.
                                   В колко погледи
                                   жалост събуди
                                   броеница
                                   над мъртво поле....
                                   Остър писък
                                   прониза мъглите
                                   и се спусна
                                   над тъжно селце.
                                   Бели жерави,
                                   вие летите
                                   през едно
                                   наранено сърце....

© Иван Атанасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??