27.01.2008 г., 12:45 ч.

Жеравна 

  Поезия » Пейзажна
808 0 2
Жеравна


Тревата е проникнала навред -
зелена истина.
По калдъръма слънцето тече -
златисто, чисто.
Деца препускат на коне -
Индже спасен е.
Спасява Жеравна и в мен -
менче разляно...

© Валери Първанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??