15.10.2007 г., 21:28 ч.

Жертва 

  Поезия
529 0 1
ЖЕРТВА

Колко пъти в мечтите съм виждала,
че с любов си ме прегърнал ти
и женското в мен е умирало
за тези несбъднати мои мечти!
Колко пъти съм реяла поглед - сляпа
за красотата на бледнеещи звезди
и съм чакала с много надежда
капка внимание в твоите очи!
Колко пъти съм проклинала без посока
за болката, която си ми причинил
и съм търсела отплата за нещо,
което на друга, не на мен си дарил!
Колко пъти в болката си съм искала
сърцето ми да не плаче, а се гневи
и с трезва мисъл съзнавала,
че самотата ми и аз сме сами!
Колко пъти съм премълчавала за нещо,
от което съм знаела, че ще те заболи!
Своята любов аз пожертвах -
за да бъдеш щастливецът ти!

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Признак за любов ли бе да пренебрегваме себе си заради другия..Май да..Но само,за който си струва..ала сърцето не зачита заслуги..Хареса ми
Предложения
: ??:??