5.08.2012 г., 13:40 ч.

Жестока... 

  Поезия » Любовна
575 0 1

Със нежни пръсти ме докосва,
рисувайки картини без масло,
душата ми с карфици тя тропосва,
сърцето ми е захарно цвекло.

 

С коси от злато ме повива,
напявайки ми тонове в минор,
в ума ми гвоздеи тя забива,
сълзите ми превръщат се в ликьор.

© Камен Марин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??