4.03.2015 г., 23:35 ч.

Жестокост 

  Поезия » Любовна
650 0 8

Жестокост

 

Остави ме тук да си изгния

далеч от твоите очи.

Забрави ме, ти, самият!

Продължи напред, върви!

Не се обръщай, чу ли?!

Крачи уверено, дерзай!

Аз съм тук надупчена с куршуми.

За мен не се терзай!

Ще мине време, много дълго

и дупките не ще да зарастат!

Измъчена, изстрадала и мълком

ще предизвикам в теб обрат.

Крещейки ще ме търсиш

в далечни, скитащи земи.

От мен не ще да се отърсиш

и докато си жив ще те боли!

© Манипулирам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??