Жестокост
Остави ме тук да си изгния
далеч от твоите очи.
Забрави ме, ти, самият!
Продължи напред, върви!
Не се обръщай, чу ли?!
Крачи уверено, дерзай!
Аз съм тук надупчена с куршуми.
За мен не се терзай!
Ще мине време, много дълго
и дупките не ще да зарастат!
Измъчена, изстрадала и мълком
ще предизвикам в теб обрат.
Крещейки ще ме търсиш
в далечни, скитащи земи.
От мен не ще да се отърсиш
и докато си жив ще те боли!
© Манипулирам Todos los derechos reservados