18.11.2009 г., 22:34 ч.

Жило под кожата 

  Поезия » Любовна
431 0 2

 

 

 

 

 

Жило под кожата.

 

Угасва ли? Умира ли?

И тлее, сигурно, при това.

Тъга ли е, любов ли е,

или душевен плам?

 

От глупост ли, от суета ли,

или е нещо повече от тях...

Едва ли важно е това сега,

когато чезне любовта.

 

Не. Не е скръб.

Но пак е с мярка – тежест.

Започва да тежи веднага, щом

ужили споменът.

 

18.11.09

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??