8.04.2008 г., 7:27 ч.

Житейски коктейли 

  Поезия » Друга
483 0 1

 

Сипах си във чашата Спокойствие

и капнах капки Равнодушие.

Сега така ми се живее –

не искам в душата никаква тревога.

 

Попитах и за коктейла Безразличие,

но не винаги дозата улучвам –

един път се оливам,

а друг път името му сменям.

 

Но откакто наливам си Чувствителност,

усещам всеки поглед впит във мене.

И макар до дъно чашата да не изпивам,

усещам – като нож ме режат.

 

От житейските коктейли си отпивам,

но този с името Любов най-вече аз харесвам.

Наздраве! - нова чаша си  наливам

и на екс от всичко пия без да изтрезнея!!!

 

© С обич от мен за вас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??