Apr 8, 2008, 7:27 AM

Житейски коктейли 

  Poetry » Other
485 0 1

 

Сипах си във чашата Спокойствие

и капнах капки Равнодушие.

Сега така ми се живее –

не искам в душата никаква тревога.

 

Попитах и за коктейла Безразличие,

но не винаги дозата улучвам –

един път се оливам,

а друг път името му сменям.

 

Но откакто наливам си Чувствителност,

усещам всеки поглед впит във мене.

И макар до дъно чашата да не изпивам,

усещам – като нож ме режат.

 

От житейските коктейли си отпивам,

но този с името Любов най-вече аз харесвам.

Наздраве! - нова чаша си  наливам

и на екс от всичко пия без да изтрезнея!!!

 

© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??