Нашепва вятърът житейските уроци,
научени от старата гора.
Не става дума тук за никакви пороци,
а за вярата в доброто и за любовта.
Някой бе написал приказката за един разбойник
и за неговата кървава кама
но зад поуката на тоз покойник се крие приказка за любовта.
Няма нищо вечно на света,
освен любовта и добротата
всичко друго ,ей така,
изчезва плахо в тишината.
© Жени Данева Всички права запазени