11.04.2015 г., 19:40 ч.

Жива 

  Поезия
795 0 2

 

Под облак, сякаш бала от памук, 
клокочи веселият ручей. 
И, жива, спирам се под всеки бук 
и приказките светли слушам.

Адреса на Рая, незнайно защо 
те често показват Ви - къщата моя. 
Докато достигнеш, помни ти едно - 
на страшни завои не знае се броя...

Но тук е навярно и пристан - след боя
с делнични грижи и нощни тревоги.
Идвай, изкачвай... и там след завоя
ще си говорим с теб, задушевно, и с Бога!
 



© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??