Разкъса се сърцето ми на две,
море от черна кръв оттам изтече,
обгърна ме със алено перде
и вече даже мъката ми не ми пречи.
Застинали са във очите две сълзи,
натрапчиво напомнят, че съм жива
и огледално ми показват дълъг път,
през раните си който ще измина...
© Diamonique Всички права запазени