Oct 22, 2019, 5:57 PM

Жива 

  Poetry » Love
892 0 2

Разкъса се сърцето ми на две,

море от черна кръв оттам изтече,

обгърна ме със алено перде

и вече даже мъката ми не ми пречи.

Застинали са във очите две сълзи,

натрапчиво напомнят, че съм жива

и огледално ми показват дълъг път,

през раните си който ще измина...

© Diamonique All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??