8.11.2009 г., 1:16 ч.

Жива вода 

  Поезия » Друга
611 0 0

Жива вода

 

Ти дете си на тъмните сенки,

светлина бързо прорязала мрака,

тя е била за теб и отрова,

и животворната глътка вода.

 

Дъщеря си на пропаст гореща,

израснала тихо на хлад

и захвърлена бурно отсреща -

като жива вода насред ад.

 

На теб съдбата ти бе отредила,

да живееш наравно със тях,

да гориш като жива стомана

и във водата да станеш на прах.

 

© Ася Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??