19.06.2019 г., 16:56 ч.

Живачно 

  Поезия » Свободен стих
459 0 0

посветено на представлението "Живак",
на Здравко, Снайпера и

всички знайни и незнайни герои с Живец 

 

И отново "Живак" ме връща

във време мило, като в бащина къща.
Разхвърля спомени диво,

обръща чувства стремглаво,
прелива смях от дълбоко,

разтваря сърце нашироко.
Този Живец няма цена,

той влива сили и жажда за свобода.
Дава устрем за друмища нови,

мечтите завихря, тъгата топи.
‌В миговете на досег до образ Живачен

всичко красиво като ято полита,

нови вдъхновения във всеки връхлитат.
Благодарност изпълва душите,

смях се лее, греят очите.

 

http://theatre.art.bg/%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BA_1331_116_20

 

© Infinity Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??