посветено на представлението "Живак",
на Здравко, Снайпера и
всички знайни и незнайни герои с Живец
И отново "Живак" ме връща
във време мило, като в бащина къща.
Разхвърля спомени диво,
обръща чувства стремглаво,
прелива смях от дълбоко,
разтваря сърце нашироко.
Този Живец няма цена,
той влива сили и жажда за свобода.
Дава устрем за друмища нови,
мечтите завихря, тъгата топи.
В миговете на досег до образ Живачен
всичко красиво като ято полита,
нови вдъхновения във всеки връхлитат.
Благодарност изпълва душите,
смях се лее, греят очите.
http://theatre.art.bg/%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BA_1331_116_20
© Infinity Todos los derechos reservados