5.01.2010 г., 16:27 ч.

Живей 

  Поезия » Бели стихове
709 0 2

Живей

и побеждавай този свят

Той иска да го побеждаваш

всеки ден

той е създаден

за да бъде покоряван

непрестанно

В очите ти

светът се вижда

стоплен и смирен

в очите ти

светът се вижда

свят и чист

какъвто някога

е сътворен

Светът те люби

бди над теб

на колене

пред Силния

се моли

Живей и побеждавай

този свят

той жаден е

за твоите покои

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??