23.05.2019 г., 14:55 ч.

Живея 

  Поезия » Друга
458 4 13

Живея. Дишам. Обичам.
Пиша. Рисувам. Творя.
Мечтая. Мисля. Изричам.
Пея. Танцувам. Летя.
Копнея. Вярвам. Омайвам.
Ухая. Разпъпвам. Цъфтя.
Светлея. Дарявам. Обричам.
Любя. Разпалвам. Горя.
Милея. Будувам. Мъдрувам.
Роптая. Страдам. Греша.
Болея. Линея. Тъгувам.
Ридая. Политам... Раста.

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??