May 23, 2019, 2:55 PM

Живея 

  Poetry » Other
457 4 13

Живея. Дишам. Обичам.
Пиша. Рисувам. Творя.
Мечтая. Мисля. Изричам.
Пея. Танцувам. Летя.
Копнея. Вярвам. Омайвам.
Ухая. Разпъпвам. Цъфтя.
Светлея. Дарявам. Обричам.
Любя. Разпалвам. Горя.
Милея. Будувам. Мъдрувам.
Роптая. Страдам. Греша.
Болея. Линея. Тъгувам.
Ридая. Политам... Раста.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??