11.11.2008 г., 8:16 ч.

Живея за момента 

  Поезия » Любовна
987 0 3
Искам да попия аромата,
усещам допирна любов.
Кожата ти, нежна, родена от сатен,
се слива с ритъм в моята душа.

Спомен, леко хладен,
притаих в моето сърце.
Очите, живи, превърнати в кристал,
се впиват с тръпка в една жена.

Какво направи, удоволствие,
зададох хиляди въпроси.
Отговори не давай!
Живея за момента.

                                                                                                                                             За М.

© Шоколадка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??