Nov 11, 2008, 8:16 AM

Живея за момента 

  Poetry » Love
1051 0 3
Искам да попия аромата,
усещам допирна любов.
Кожата ти, нежна, родена от сатен,
се слива с ритъм в моята душа.

Спомен, леко хладен,
притаих в моето сърце.
Очите, живи, превърнати в кристал,
се впиват с тръпка в една жена.

Какво направи, удоволствие,
зададох хиляди въпроси.
Отговори не давай!
Живея за момента.

                                                                                                                                             За М.

© Шоколадка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??