17.11.2014 г., 18:09 ч.

Живо... 

  Поезия » Друга
541 0 4

 Давай, животе,

напомпай ми гумите!

Kато напролет -

да завият в мен бурите.

Да откъсна звезда,

да не съм като другите,

да спечеля жена 

и тръпките, лудите.

Чакай, животе

аз ще те хвана!

Ще видиш как те живея,

само да стана!

Ще те влача по урвите,

ще напишем романа,

онзи за победите

и любовта до тавана.

Ще пия от теб,

като последен пияница.

Няма да имам

ни мяра, ни граница.

Истории мръсни ще пишем -

куп нови страници.

Със тебе ще вдигам

победни наздравици.

Ставам, негоднико,

идвам за тебе,

бутилката пълна е!

Все още имаме време...

© Камен Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??