12.03.2008 г., 17:51 ч.

Живот 

  Поезия
587 0 5

Животът е хубав тук и сега,

въпреки всичките битови травми.

Животът? Това е... Това е съдба,

понякога сложен, понякога странен.

 

Животът е най-ценния дар,

най-скъпото, най-ценното чувство.

Съумееш ли да усетиш във вените жар,

си познал във Живота изкуството.

 

Животът е днес! Прелива в кръвта,

във всичко прелива, дори във вълните,

в усмивката топла на нежна жена...

Животът е всичкото. Живот са сълзите.

 

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??