28.01.2012 г., 18:14 ч.

Живот 

  Поезия » Любовна
556 0 1

                    ЖИВОТ

 

Каквото и да казвам,

пак ще го повторя:

този мой живот

е само мой.

 

Радвах се, живях,

греших, обичах

и много страдах,

по моя път видях неща безброй.

 

Какво пък - да спра

и да влизам в спор,

с никого не искам,

това не е в моя нрав.

 

Искрените хора тъй обичам,

на лицемерите обръщам гръб!

Каквото и да казвам, пак ще го повторя:

този мой живот е само мой!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??