Jan 28, 2012, 6:14 PM

Живот 

  Poetry » Love
559 0 1

                    ЖИВОТ

 

Каквото и да казвам,

пак ще го повторя:

този мой живот

е само мой.

 

Радвах се, живях,

греших, обичах

и много страдах,

по моя път видях неща безброй.

 

Какво пък - да спра

и да влизам в спор,

с никого не искам,

това не е в моя нрав.

 

Искрените хора тъй обичам,

на лицемерите обръщам гръб!

Каквото и да казвам, пак ще го повторя:

този мой живот е само мой!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??