17.04.2006 г., 17:33 ч.

Живот 

  Поезия
566 0 2
Живот без болка и тъга
живот ли е, кажи?
Живот без вкус солен на паднала сълза...
С такъв живот не ме лъжи.
Търся живот, който ме вплита
в безбройни
нестройни
поройни
копнежи и чувства, и страсти;
моята мисъл без друго полита
самотна
сиротна
по тайни пътеки, обрасли във храсти.
Не искай, не питай
безводен живот
без сълза
без тъга
без лъжа
Аз не искам, не търся...

2004

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??