19.01.2017 г., 17:53 ч.

Живот 

  Поезия » Друга
496 0 0

Бедност, глад, мизерия!
Страх, болка, жестокост!
Светът е Ад!
Докога?

 

Нима хората нямаме ни сърца, ни душа?

 

Животът е суров!
Бог отгоре гледа и на нас нарежда... 
Напук на него – бъдете добри!
Нека светъл лъч в Ада се появи!

 

Любов, разбирателство, подкрепа!
Всяка врата открехва.
Това е то – спасение!
От вашето унищожение!

© Димитрина Русенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??