22.08.2006 г., 17:58 ч.

Живот без болка 

  Поезия
971 0 2



Злато във коса от злато -
груба дума, казана на сън.
Гонен спомен в непознато лято.
Бял, венчален звън.

От малък криеш себе си
и всеки ден се учиш да живееш.
Ти можеш да живееш без любов.

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??