21.04.2024 г., 13:09 ч.

Живот назаем 13 

  Поезия » Свободен стих
62 0 0

Ж И В О Т   Н А З А Е М 13

 

-Ставай либе,да одим на плаж.-

-Не мога скъпи,днеска съм неразположена.-

-Лошава работа,но докато ти си в блокаж,

аз,такова...там,с някоя друга не може ли...?-

 

-Идиотски задявки не ми се търпят,

отивай тука,да те почеша със чехъла,

явно страстите ти те много сърбят,

доколкото помня,чак от нощес не са тествани...!?

 

Направи ми закуска,не забравяй кафето,

от менюто да не липсва черен хайвер

и запомни,на кораба е винаги юнга момчето,

особено пък когато е флагът червен!-

 

17.04.2024г.гр Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??