8.03.2019 г., 10:39 ч.

Живот, таз палава шега! 

  Поезия
482 0 0

Живот, таз палава шега начало край 
и все игра, игра на любовта.
Живот тоз палав карнавал,
тоз облак от мечти, от страст, 
тоз танц, тоз вихър на любов, 
на радост, и на светлина!

И страст, любов и мъка пак 
и радост, от споделената съдба, 
и мъка от раздяла, изпълват всеки час, 
в спектакъла на палавата таз шега, 
живот наричана от нас!

И утрините все са тук, 
а вечерите идват бързо, бързо, 
а нас мечтите дърпат ни по своя път 
от утрин, чак до там,вечерния ни мрак, 
на палавия ни спектакъл, 
на палавата таз шега
живот наричана от нас!

Живот, таз палава шега 
начало край и все игра,
игра на любовта.

Максим Велков

© Максим Велков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??