22.04.2020 г., 16:32 ч.

Живот в сънища 

  Поезия » Любовна
786 0 0

Нощта отново беше кратка,

а ти в съня ме посети.

Остава неразкритата загадка -

кой изобщо си ти?

 

Вечер те приемам със смирение,

а сутрин... с изгрева те губя.

Хей, момче, от друго измерение,

неизбежно в теб ще се влюбя!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??