9.09.2005 г., 20:22 ч.

Животинче;))) 

  Поезия
724 0 0
Любопитно мое животинче,
в мен, което я изследваш
със очи лукави
котешки. Настръхваш,

изръмжаваш, мъркаш,
а се укроти за кратко,
тя е сладка,
много сладка,
захаросана
бадемова е ядка,
но спокойно,
моля те, спокойно,
стъпвай тих
със походката
на котка...

Наостри носа,
слуха,
настрой антени,
и очите си зелени,
отвори широко, че получи
си урока
и забрави,
пак получи,
случи
ти се толкоз пъти,

уж внимава за капани...

Хей глупаче!
Пак ли?

Пак се хвана...

© Стефан Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??