8.07.2017 г., 18:06 ч.

Животински вопли 

  Поезия » Любовна
347 0 2

***

Не му разбирам аз

на любовта и в любов,

не мога да се обяснявам.

Влюбя ли се точка, това е!

Сърцето ми получава пристъпи.

Стомахът ми се свива на кълбо.

Губя ум и дума.

Ставам непохватен

и се усмихвам идиотски

Така се влюбвам аз, без думи.

Защото на думи всички обичат.

Друго е в диафрагмата,

да се блъскат пеперуди

 

***

© Султан Ангелов - DESTUR Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??