25.01.2012 г., 17:55 ч.

Животворна капка 

  Поезия » Любовна
555 0 2

Като капка животворна аз от теб ще пия,

ще утолиш ти жаждата ми за любов,

сълзите свои бързо ще изтрия,

за бъдещето ново аз ще съм готов.

 

Ще ми напомняш ти за утрините росни,

разхождайки се бос по мократа трева,

на слънцето лъчите когато ме докоснат

и разлее се във мене животворна топлина.

 

Ще събудиш в мене чувствата заспали,

ще събудиш в мен искрица за живот,

надеждата и вярата, които отлетяха,

ще ми върнеш ти със своята любов.

 

Аз своята любов на тебе ще отдам

и чувствата си няма аз да крия,

най-ценното на тебе аз ще дам,

защото ти си моята магия.

 

 

© ПЕНКА КАМБУРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??