10.11.2008 г., 11:11 ч.

Животът 

  Поезия » Друга
694 0 1

Животът е една борба
искаш или не искаш играеш неговата игра

нямаш избор но това е целта
опитва се да те изиграе и ти трябва да се справиш с това

дали ще си аутсайдер или ще изгрееш кaто звезда
сам решаваш каква ще е твоята съдба

постига се всичко в днешно време с пари
а мислил ли си че богатството си самият ти

мислил ли си за живота - за смъртта
мислил ли си как Ти се подигра

всеки втори се мисли за нещо повече от колкото е
не разбирате ли бе глупаци - СМЕшНИ СТЕ

Гангстери курвички наркомани в кавички
майната ви на всички в кавички "звездички"

By XxNonExistingxX & Gangsta56
Ще се радваме да чуем коментарите ви!

© Асето и Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??