7.10.2007 г., 16:05 ч.

Животът е линия от химикал... 

  Поезия
943 0 42
Животът е линия от химикал,
 драсната върху листа бял на вечността.
Животът е присъда и благословия
за човека, познал и радост и тъга.

Животът е измислица, сън,
но за нас е реалност, истина, а не лъжа.
Животът е приказка без край -
за любов, борба, мечти, молби и всичко друго...

Животът е избледняла снимка,
за човек, живял на Планетата ни някога.
Животът е съдба, орисана да бъде бъдеще за нас!!!
Животът е подарък... кръст тежък в света!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??