1.07.2020 г., 10:58 ч.

Животът-игра и мечти ли бе? 

  Поезия » Философска
440 0 0

Животът е едно приключение-изживей го,

животът е една игра-изиграй я,

животът е низ от добро и зло,

които се редуват ден след ден

и кръгът се затваря пак.

Играй,мечтай, осмели се, ей,

защото животът игра е и в нея

победителят бъди!

© Светла Сивкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??