Jul 1, 2020, 10:58 AM

Животът-игра и мечти ли бе? 

  Poetry » Phylosophy
453 0 0

Животът е едно приключение-изживей го,

животът е една игра-изиграй я,

животът е низ от добро и зло,

които се редуват ден след ден

и кръгът се затваря пак.

Играй,мечтай, осмели се, ей,

защото животът игра е и в нея

победителят бъди!

© Светла Сивкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??