Животът ми какво е?
Трънливи храсти сред гора.
С ръце издрани ги разтварям
да видя малко светлина.
Но в моето небе не свети слънце,
и няма нощем падащи звезди.
И ти единствен само можеш
усмивката да върнеш в моите очи.
© Звезделина Василева Всички права запазени