27.03.2007 г., 12:34 ч.

Животът преди теб 

  Поезия
843 0 4

Преди да те погледна, нямах очи.
Преди да стана тъжна, нямах сълзи.
Преди да те докосна, нямах ръце.
Преди да те обикна, нямах сърце.

Преди да се усмихна, нямах лице.
Преди да те почувствам, нямах душа.
Преди да те повикам, дори нямах глас.
Преди да те жадувам, не знаех болка аз.

Преди да те последвам, не знаех що е Ад.
Преди да се събудя, не знаех що е ден.
Преди да стигна края, не знаех що е Мрак.
Сега не зная нищо, освен това, че си до мен!

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??